338 нарушения на пътя

338 са съобщените нарушения, които проект „300” на сдружение "Отворена младеж" успя да събере по време на пилотната си фаза, продължила малко повече от три месеца. През този период 16 309 уникални посетители са разгледали интернет страницата. 667 са подкрепили проекта във Фейсбук. 253 са се регистрирали за участие.

Дано не сте взели пари за това... нещо

Номер на нарушението, за което подозирате, че е измама: 
7

Сайта е отвратителен.
Инициативата е смехотворна.

Дано не сте взели пари за това... нещо

Номер на нарушението, за което подозирате, че е измама: 
7

Сайта е отвратителен.
Инициативата е смехотворна.

Списък за заключителния семинар

Първите 20 (в случая 21) получават покана да участват на заключителния семинар съобразно предварителните условия. Ето как изглеждаше класацията в полунощ на 31.08.2010 г.:

И за втория workshop

Г-н Владислав Прелезов ще води втория интерактивен workshop по време на заключителния семинар. Той е специалист по крисизен ПР. Работил е като говорител в Министерство на отбраната и Министерство на извънредните ситуации. Бил е новинар в БНТ и директор на военния телевизионен канал. Понастоящем работи в БНТ.

Помощ за покриване на пътните разходи?!

За заключителния семинар, организаторите покриват разходите на участниците плюс помощ за покриване на пътните разходи. Практиката по програма "Младежта в действие" е да се използва обществен транспорт, като разходите за отиване са за сметка на организаторите, а за връщане - за сметка на участниците. Ние ще се постараем да финансираме и по-голяма част, но всичко зависи от това от къде ще пътуват 20-те поканени и колко е наличния бюджет.

Интерактивен workshop по време на заключителния семинар

Адриана Киселинчева, редактор в Българското Национално Радио, ще води интерактивния workshop по време на заключителния семинар в св. св. Константин и Елена. Очаквайте нестандартен поглед към проект "300" - поглед осъществен и през вашите очи.

С поглед към морето

Датите и мястото на заключителния семинар по проект "300" вече са определени. На него ще бъдат поканени 20 регистрирани участника на възраст от 13 до 30 години, които са съобщили за най-много нарушения. Семинарът ще се проведе от 17 до 19 септември 2010 г. в х-л Корал (All inclusive), св. св. Константин и Елена. На него ще обсъдим развитието на проекта, постигнатите резултати и какво можем да подобрим за в бъдеще. Освен това ще има интерактивни семинари с действащи журналисти по темата за пътната безопасност.

Международен ден на младежта

Сдружение "Отворена Младеж" отвори щанд на тема "пътна безопасност" по време на отбелязването на Международния ден на младежта в Борисовата градина.

Нашият плакат доведе повече от 150 човека на щанда ни. Те бяха любопитни не само да научат, но и да опитат.

Симулаторът за шофиране
Щандът с материалите
Посетителите
Доброволци, изпробващи тестовете за наркотици и алкохол
Демонстрация с алкоочилата
Екипът

13 август 2010

На 13 август от 17 часа около Откритата сцена в Борисовата градина ще бъде организиран "Международен ден на младежта" под егидата на Министерството на образованието, младежта и науката.

Там ние ще представим не само проект "300", но и много от добрите си практики в областта на пътната безопасност. Ако искате да изпробвате симулатор за шофиране или алкоочила, ако искате да получите информационни материали или да разберете що е то еднократен тест за наркотици  или алкохол, заповядайте в нашата палатка! :)

Разпространи съдържание